NYT FYSIO kr. 26 990,- eks. mva.

NYT FYSIO Massasjestol

Massasjestolen som har alt! Når du setter deg, lurer du på hvilken person som har gjemt seg inne i stolen. Nytelse – kan alle nye og gamle teknikker om massasje! En drøm å sitte i. Ved hjelp av luftputer som masserer, gir den deg en opplevelse du aldri vil glemme.

Spesifikasjoner:
Stolen er bygget over en plattform som er bevegelig oppover og nedover. og er utstyrt med mekanisk masserende hender. Den etterligner seks forskjellige typer av massasje:

Shiatsu, lett massering, «elting», dyp massasje som trenger lengre ned i muskulaturen, en kombinasjon av lettere og dypere massasje. Stolen kan tilpasses slik at den automatisk masserer de rette punktene på overkropp og skuldre. Gir automatisk massasje til overkroppen. (Tre valgfrie funksjoner som henholdsvis omfatter hele kroppen, skuldre og nakke, rygg og midje). Stolen kan også innstilles manuelt for å gi massasje til overkroppen med tre valgmuligheter:

  1. Hele overkroppen
  2. Skulder og nakke
  3. Rygg og midje

Det finnes fem forskjellige massasjefunksjoner hvor hver funksjon igjen kan reguleres med fem nivåer og flyttes nøyaktig for at stolryggen skal være tilpasset din stilling. Funksjoner for luftmassasje til den nedre del av kroppen er regulert av luftputer.